TIMEFF gaat samenwerkingsverband aan met ZKN

Op 4 april hebben TIMEFF & ZKN een sponsorovereenkomst getekend. Hiermee willen wij onze support uiten voor de branchevereniging waar een groot deel van onze klanten lid van zijn. Wij zullen de samenwerking inhoudelijk vormgeven door onder meer te participeren in bijeenkomsten van de ZKN Academie en onze aanwezigheid tijdens het ZKN congres op 15 juni in CORPUS.

Paulette Timmermans, Directeur van ZKN: “Wij zijn op zoek naar partners die energie en visie kunnen toevoegen aan ZKN en wij denken dat TIMEFF daar een goede bijdrage aan kan leveren”.

Untitled design-19

 

Over ZKN

Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) behartigt sinds 1990 de belangen van 171 (kandidaat-)leden, die samen 337 vestigingen door heel Nederland hebben. Klinieken met een ZKN-keurmerk leveren somatisch curatieve medisch-specialistische zorg. Dit kan zowel verzekerd als niet-verzekerd zijn en wordt intra- en extramuraal aangeboden. Omdat ze zich focussen op specifieke patiëntengroepen is de zorg doelmatig en van hoge kwaliteit. Wil je meer weten over het ZKN, kijk dan ook op hun website  www.zkn.nl.