TIMEFF behaalt NEN 7510 en ISO/IEC 27001 certificering

TIMEFF is NEN 7510 en ISO/IEC 27001 gecertificeerd! En daar zijn we trots op. In slechts 10 weken tijd heeft TIMEFF zowel het ISO/IEC 27001 als het NEN 7510 certificaat behaald. Vanaf april is TIMEFF intensief bezig geweest met het certificeringstraject en is in juli afgesloten met een succesvolle audit.

 

In 10 weken de hoogste standaard informatiebeveiliging

Met het internationale keurmerk ISO/IEC 27001 voldoet TIMEFF aan alle 134 punten van deze norm voor informatiebeveiliging. Tegelijkertijd hebben we ook het zorg-specifieke NEN 7510 certificaat behaald. Hierin wordt extra aandacht besteed aan de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van (patiënt-) informatie. TIMEFF voldoet hiermee aan alle technische, organisatorische en procedurele eisen van informatiebeveiliging die specifiek voor de zorg gelden.

De certificering is een bevestiging van de manier waarop TIMEFF al lange tijd werkt. In de woorden van de auditor: “Deze certificering was uiteindelijk slechts een formalisering en fine-tuning van de reeds bestaande processen. Tijdens het proces is voor mij gebleken dat het hele bedrijf doordrongen is van het belang van informatiebeveiliging en daar ook naar handelt.”  

  logopict3Untitled design-49

Marjolein van Kooij, Fleur de Lange en Truus Eekhof