Nieuws

Het laatste nieuws op een rijtje.

Emma behaalt XIS-typeaccreditatie bij VZVZ

Afgelopen week heeft TIMEFF met Emma bij VZVZ succesvol de laatste kwalificatie voor de aansluiting bij het LSP doorlopen.

Lees verder

Emma is XIS-gekwalificeerd

In januari heeft TIMEFF de ontwikkeling afgerond van de koppeling met het Landelijk Schakelpunt (LSP).

Lees verder

Bezoek ons tijdens Zorg & ICT

Emma creëert zekerheid en tijd voor aandacht in de zorg

Lees verder

Equipe Zorgbedrijven automatiseert klinieken met Emma, het ZIS/EPD van TIMEFF

Velthuis Kliniek, Xpert en Helder in recordtempo klaar voor de toekomst

Equipe Zorgbedrijven, een zelfstandige groep van klinieken met met ruim 25 vestigingen door het hele land, is live gegaan met Emma, het ZIS/EPD van TIMEFF.

Lees verder

TIMEFF lanceert GS1-LIR module in Emma

Vanaf 1 januari is het wettelijk verplicht om implantaatgegevens van patiënten te registreren, mee te geven aan de patiënt en in sommige gevallen op uniforme wijze aan te bieden aan het LIR (Landelijk Implantaten Register).

Lees verder

VIPP A1 module succesvol geïmplementeerd in Emma

De afgelopen periode hebben we veel tijd besteed aan de ontwikkelingen voor VIPP. De VIPP A1 module (een op een computer leesbare download van een dossier aan de patiënt ter beschikking kunnen stellen) wordt nu uitgerold bij alle afnemers van het VIPP programma.

Lees verder

TIMEFF faciliteert continuïteit van zorg voor DermaHaven, de doorstartende dermapoli Havenziekenhuis

ROTTERDAM, 30 januari 2018 – DermaHaven, een 100% dochteronderneming van het Erasmus MC, een polikliniek dermatologie, heeft TIMEFF gekozen als haar EPD voor de toekomst. Hiermee gaat DermaHaven werken vanuit één geautomatiseerde omgeving voor dossiervoering, patiëntlogistiek en financiën én kan het tegelijkertijd gebruik blijven maken van de dossiers van patiënten die meekomen uit het Havenziekenhuis.

Lees verder

Kliniek Bloemingdael kiest voor EPD van TIMEFF

Kliniek Bloemingdael, gespecialiseerd in cosmetische plastische chirurgie, kiest voor het EPD van TIMEFF. TIMEFF zal zorgdragen voor de implementatie en inrichting van één geïntegreerd platform dat de processen binnen de kliniek ondersteunt. Het EPD onderscheidt zich doordat het geen standaardproces oplegt, maar zich vormt naar de kliniek. Het zal ingericht worden zodat het voldoet aan de complexe procesgang en planning van de cosmetische plastische chirurgie. Kliniek Bloemingdael, gevestigd binnen de veilige muren van het Spaarne Gasthuis, krijgt hiermee een toekomstbestendig EPD dat hun visie over kwalitatief hoogwaardige zorg ondersteunt.

Lees verder

VivaNeo Medisch Centrum Kinderwens Leiderdorp kiest voor TIMEFF

Fertiliteitskliniek VivaNeo Medisch Centrum Kinderwens Leiderdorp gaat samenwerken met TIMEFF. Begin 2018 zal het EPD worden opgeleverd waarin medische, logistieke en financiële zorgprocessen zijn geïntegreerd. TIMEFF zal zorgdragen voor een optimalisatieslag van het planningsproces, patiëntregistratie- en het (DBC) declaratieproces. Daarnaast zal TIMEFF verdere gegevensuitwisseling mogelijk maken met het Landelijk Specialistisch Fertiliteit Dossier (LSFD).

Lees verder