Nieuws

Het laatste nieuws op een rijtje.

VIPP A1 module succesvol geïmplementeerd in Emma

De afgelopen periode hebben we veel tijd besteed aan de ontwikkelingen voor VIPP. De VIPP A1 module (een op een computer leesbare download van een dossier aan de patiënt ter beschikking kunnen stellen) wordt nu uitgerold bij alle afnemers van het VIPP programma.

Lees verder

TIMEFF faciliteert continuïteit van zorg voor DermaHaven, de doorstartende dermapoli Havenziekenhuis

ROTTERDAM, 30 januari 2018 – DermaHaven, een 100% dochteronderneming van het Erasmus MC, een polikliniek dermatologie, heeft TIMEFF gekozen als haar EPD voor de toekomst. Hiermee gaat DermaHaven werken vanuit één geautomatiseerde omgeving voor dossiervoering, patiëntlogistiek en financiën én kan het tegelijkertijd gebruik blijven maken van de dossiers van patiënten die meekomen uit het Havenziekenhuis.

Lees verder

Kliniek Bloemingdael kiest voor EPD van TIMEFF

Kliniek Bloemingdael, gespecialiseerd in cosmetische plastische chirurgie, kiest voor het EPD van TIMEFF. TIMEFF zal zorgdragen voor de implementatie en inrichting van één geïntegreerd platform dat de processen binnen de kliniek ondersteunt. Het EPD onderscheidt zich doordat het geen standaardproces oplegt, maar zich vormt naar de kliniek. Het zal ingericht worden zodat het voldoet aan de complexe procesgang en planning van de cosmetische plastische chirurgie. Kliniek Bloemingdael, gevestigd binnen de veilige muren van het Spaarne Gasthuis, krijgt hiermee een toekomstbestendig EPD dat hun visie over kwalitatief hoogwaardige zorg ondersteunt.

Lees verder

VivaNeo Medisch Centrum Kinderwens Leiderdorp kiest voor TIMEFF

Fertiliteitskliniek VivaNeo Medisch Centrum Kinderwens Leiderdorp gaat samenwerken met TIMEFF. Begin 2018 zal het EPD worden opgeleverd waarin medische, logistieke en financiële zorgprocessen zijn geïntegreerd. TIMEFF zal zorgdragen voor een optimalisatieslag van het planningsproces, patiëntregistratie- en het (DBC) declaratieproces. Daarnaast zal TIMEFF verdere gegevensuitwisseling mogelijk maken met het Landelijk Specialistisch Fertiliteit Dossier (LSFD).

Lees verder

Nieuwe collega Jan van Lith

Sinds 1 oktober hebben we een Fresh (new) Face rondlopen bij TIMEFF: Jan van Lith. We hebben Jan een aantal vragen voorgelegd.

Lees verder

Mohs Klinieken kiest voor EPD van TIMEFF

Mohs Klinieken, een gerenommeerd ZBC met 4 vestigingen op het gebied van oncologische, algemene, flebologische en cosmetische dermatologie, heeft TIMEFF gekozen als haar EPD voor de toekomst. Hiermee gaat Mohs Klinieken werken vanuit één geautomatiseerde omgeving voor dossiervoering, patiëntlogistiek en financiën. Daarnaast beschikt het EPD ook over de Mohs tekenmodule dat aansluit op de werkwijze van de bekende operatietechniek Mohs micrografische chirurgie.

Lees verder

TIMEFF behaalt NEN 7510 en ISO/IEC 27001 certificering

Lees verder

Privacy Proof zaken doen

Lees verder

TIMEFF brengt haar EPD naar de revalidatiemarkt

ORTIUS, een nieuwe instelling voor medisch specialistische revalidatiezorg, is live gegaan met het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) van TIMEFF. TIMEFF draagt zorg voor de levering en implementatie van het EPD voor haar 8 vestigingen, verspreid over het land. Met het EPD van TIMEFF beschikt ORTIUS over één geautomatiseerde omgeving voor alle medische- en financiële bedrijfsprocessen. De centralisatie en directe toegankelijkheid van informatie in TIMEFF, vermindert de administratielast voor ORTIUS waardoor er meer tijd over is voor kwalitatieve patiëntzorg. Daarnaast zal ORTIUS ook TIMEFF Online inzetten om de patiëntbeleving relevanter en persoonlijker te maken.

Lees verder