Emma Online is de makkelijkste en veiligste manier om PROMS en PREMS te verzamelen, en de patiënt informatie op maat te geven.

Interactie met de patiënt voor, tijdens en na de behandeling.

PROMS vormen een ideaal middel om pre- en postoperatief de effectiviteit van een behandeling te meten. PREMS zijn van belang om de tevredenheid van de patiënt te meten. Zorgverzekeraars stellen deze metingen ook meer en meer verplicht. Cruciaal hierbij is dat de patiënt de vragenlijsten invult. Met Emma OnlinePROMS kunnen patiënten altijd, op ieder moment, met én zonder ondersteuning deze vragenlijsten invullen – op tablet, pc of laptop.

OnlinePROMS heeft een real-time koppeling met Emma. Dit betekent dat als je de patiënt registreert, deze direct een uitnodiging ontvangt om online een vragenlijst in te vullen. Emma ziet of de patiënt de vragenlijst heeft ingevuld, waardoor de patiënt zelfs nog in de wachtkamer de vragenlijst kan afmaken. De resultaten worden direct ingelezen in Emma, waardoor de behandelaar de alle informatie op één plek beschikbaar heeft: Emma.

Koppeling met Patient Journey app

Emma Online Patient Journey app: De juiste informatie op het juiste tijdstip
Je patiënt op een efficiënte wijze voorlichten over hun behandeling? De Patient Journey app maakt dit mogelijk. Door een tijdlijn, handige push-notificaties, aangevuld met tekstuele of video voorlichting voor de patiënt, weet de patiënt precies waar wanneer aan toe is, wat vaak een enorme geruststelling is.
De Patient Journey App helpt ook om de efficiency te verbeteren. Je kunt op een veilige manier met patiënten informatie uitwisselen, voordat je bepaalt of je ze wilt zien op het spreekuur. Dit bespaart de patiënt onnodig reizen en bespaart jou veel tijd.

Koppeling met Zakkaartjes app

Zakkaartjes app: alle procedures altijd beschikbaar én up-to-date
De Zakkaartjes App is dé handigste manier om medewerkers te voorzien van alle procedures in één handige app. Met het intuïtieve CMS beheer je zelf de inhoud van de kaartjes.

Zijn er updates? Voer deze dan direct door en iedereen is weer up-to-date. Voor de zekerheid kan ook aan alle medewerkers een push-notificatie verzonden worden om ze te wijzen op een belangrijke wijziging of toevoeging.