Emma maakt informatie transparant en inzichtelijk voor controlerende instanties. Medische en financiële processen stem je gemakkelijk op elkaar af.

Korte metten met controles door real-time inzicht

Met Emma stem je alle medische en financiële processen op elkaar af. Ook heb je real-time inzicht door de beschikbaarheid van operationele- en financiële managementrapportages. Hierdoor kun je controlevragen van onder andere accountants, verzekeraars, NZa en de IGZ snel en onderbouwd beantwoorden.

Emma zorgt ervoor dat ze altijd voldoet aan de meeste recente wet- en regelgeving. Nieuwe wetten, beleids- en declaratieregels worden snel verwerkt in Emma. Zo kun jij de focus houden waar hij hoort: voor ieder patiënt de beste zorg.

De patiëntdata is en blijft van de patiënt

Emma gelooft dat de patiëntgegevens van de patiënt zijn; daarom slaan we ze veilig op. Tegelijkertijd vindt Emma dat de financiële gegevens van jouw kliniek van jou zijn. Daardoor kun je zelf gemakkelijk data uit Emma halen en deze inlezen in applicaties die je gebruikt voor aanvullende (BI) analyses, zoals Microsoft Excel.