Wij geloven dat je pas goede zorg kunt bieden wanneer je kliniek goed georganiseerd is. Emma helpt je met een optimale planning, inzicht in je bezetting en geeft zonder externe hulp grip op financiën.

Korte wachttijden en hogere productie door optimale bezetting spreekuur

Of je nu één afspraak wilt plannen of een reeks, Emma kijkt altijd naar het best beschikbare moment voor de patiënt én de instelling. Door de geautomatiseerde planning kun je bovendien een compleet zorgpad in één keer inplannen. Hierdoor mis je geen enkele stap en bespaar je tijd. Zo helpt Emma je bij het optimaliseren van je bezetting en het verhogen van je productie. En niet te vergeten, de best mogelijke zorg voor je patiënt, zo snel mogelijk.

Roosters en logistiek onder controle

Met Emma kun je roosters van meerdere artsen en behandelaars naast elkaar te plaatsen. Hierdoor heb je overzicht in één scherm en weet je wanneer artsen en behandelaars beschikbaar zijn. Ook de wachtkamer is visueel inzichtelijk. Hierdoor heb je altijd de actuele status van de wachtkamer en kun je waar nodig bijsturen.

Grip op financiën door registratie aan de bron

Met Emma werkt iedere vestiging vanuit zijn eigen administratie. Afspraken, medische dossiers en financiële afhandelingen; alles is te herleiden tot de bron. De geïntegreerde declaratie omgeving van Emma zorgt voor een transparante en snelle financiële afhandeling met zorgverzekeraars en patiënten, zonder dat je daarbij hulp van externe partijen nodig hebt. Dit, in combinatie met de real-time omzet-, OHW- en plafondrapportages, geeft je optimale grip op je financiën.